Valet Parking Schiphol parkeerplaats

De voordelen van lang parkeren bij Schiphol

Schiphol is voor vele het beginpunt van een heerlijke vakantie of een interessante zakenreis en dergelijke. In ieder geval is het soms wel eens lastig om vervoer naar Schiphol te regelen. Het parkeren bij Schiphol is best prijzig vooral als je voor een paar weken weggaat. Ook een taxi is niet goedkoop vooral niet als je vanuit Groningen moet reizen. Daarnaast is er nog het openbaar vervoer. Niet ideaal wanneer je als gezin met vier koffers en een kinderwagen moet sjouwen. Natuurlijk kan je proberen of iemand je even wilt afzetten en weer wilt ophalen. Maar dit is ook niet altijd mogelijk. Hiervoor is lang parkeren zo handig in de vorm van Valet Parking Schiphol! Niet meer ontzettend duur parkeren op parkeerdek P3 op Schiphol zelf, maar parkeren in goedkopere, kleine en goede alternatieve opties!

Wanneer is lang parkeren op Schiphol handig?

Ga je minder dan twee dagen weg? Dan kan je de kort parkeren-mogelijkheden bekijken van Schiphol. Deze zijn goedkoper dan lang parkeren. Ga je langer dan drie dagen weg? Dan wordt Valet Parking op Schiphol aantrekkelijk, vallet parking Schiphol is overigens ook voordeliger dan kort parkeren op Schiphol. Bekijk eens op je gemak de verschillen en de mogelijkheden die relevant zijn voor jou!

Lang parkeren op Schiphol brengt veel kosten met zich mee. Daarnaast is het vrijwel altijd druk, een plekje dichtbij kun je vaak wel vergeten. Langer dan vijf minuten sjouwen met koffers is niet ideaal. Daarnaast is de bewaking ook niet optimaal door de grootte van het terrein. Het is bijna onmogelijk om goede bewaking in te zetten voor het gehele terrein. Dit maakt het mogelijk dat iemand snel even een raam kan inslaan en iets waardevols kan meenemen uit je auto of een kras/deuk kunnen maken zonder gegevens achter te laten. Je wordt met een bus naar de vertrekhal op Schiphol gebracht. Deze zijn vrijwel altijd druk en vaak moet je staan in deze bussen met koffers en al. Daarnaast is de wachttijd van deze bussen ook niet niets, vaak tien minuten of langer wachten. Niet leuk als je haast hebt om je vliegtuig te halen.

De voordelen van Valet Parking Schiphol

Valet Parking Schiphol is aanzienlijk goedkoper dan lang parkeren op P3. Daarnaast zijn er meerdere voordelen namelijk:

 1. Niet sjouwen met koffers. Direct de auto uit handen geven en zelf snel inchecken en het vakantiegevoel laten beginnen!
 2. Beveiligde parkeerplek. De kleinere parkeerplaatsen rondom Schiphol zijn 24 uur per dag bewaakt en zeven dagen per week.
 3. Last minute vakanties zijn geen probleem. Je kan snel een plekje reserveren en annuleren.
 4. Overdekt parkeren is vaak mogelijk bij de service Valet parking Schiphol.

 

“Geen stress meer om parkeren, direct inchecken en een rustig begin van je vakantie!”

Wanneer je kiest voor Valet Parking rij je zelf naar één van de vertrekhallen op Schiphol en daar neemt iemand vervolgens je auto over. Jij kan makkelijk en snel naar binnen en inchecken. Kom je terug van vakantie of een ander soort reis? Dan kan je direct je auto voor de vertrekhal weer ophalen. De chauffeur staat klaar met de sleutels en je kan direct op naar huis. Tijdens jouw vakantie of ander soort reis, staat je auto natuurlijk veilig geparkeerd in een van de kleinere parkeerplaatsen rondom Schiphol. Nooit meer gestress om een parkeerplek of gesjouw met koffers! Mooier kan je niet beginnen aan een vakantie toch?

Valet parking Schiphol

 

Zoveel aanbieders voor Valet Parking Schiphol, welke kies ik?

Er zijn ruim wat aanbieders op het gebied van parkeren rondom Schiphol. Logisch, als je weet hoeveel mensen aankomen en vertrekken op Schiphol per dag. Veel vraag en aanbod dus! Maar hoe zie je door de vele bomen het bos nog? Dit kan door te kijken naar punten die jij belangrijk vindt in een aanbieder. Vergelijk eens aanbieders op:

 1. Onderdelen binnen valet parking
 2. Prijzen
 3. De afstand tot Schiphol
 4. Extra service (en de kosten hiervan)
 5. Mogelijkheden om te betalen
 6. Mogelijkheden rondom Valet Parking (wachttijd wel/niet etc.)
   

  “Ga opzoek naar de aanbieder die het beste aansluit bij jouw wensen betreft Valet Parking bij Schiphol.”

Als je deze punten vergelijkt zal je misschien tussen enkele aanbieders twijfelen. De oplossing hiervoor is om ervaringen en reacties op aanbieders te bekijken van eerdere bezoekers. Houdt er rekening mee dat er altijd wel slechte reacties zijn. Is de meerderheid van de reacties negatief? Kies dan voor een beter aangeschreven aanbieder. Op deze manier krijg je een beter beeld van alle aanbieders van Valet Parking op Schiphol. Bekijk eens meer over de opties op het internet. Vervoer naar Schiphol is makkelijker dan je denkt tegenwoordig met de vele (goedkopere) oplossingen!