Badkamerwinkel

Dit zijn de 4 leukste badkamerwinkels in Almere

Tijd om uw badkamer te vervangen? Wellicht bent u net verhuisd, wilt u uw oude badkamer opknappen of bent u gewoon op zoek naar een nieuw badmeubel. In Flevoland zijn veel verschillende badkamerzaken te vinden die u kunnen helpen met uw project. Misschien weet u al precies waar u naar op zoek bent of misschien bent u zich juist nog aan het oriënteren voor uw nieuwe badkamer. Wij zetten een aantal van de leukste badkamerwinkels in Flevoland voor u op een rij.

Brugman

Bij Brugman kunt u terecht voor een grote collectie aan keukens en badkamers. In de grote showroom vindt u de laatste trends en mooiste collecties. De medewerkers maken vrijblijvend een ontwerp voor uw nieuwe badkamer. Ook als u op zoek bent naar een los artikel, zoals een toilet, bent u bij Brugman aan het goede adres. Naast complete badkamers verkoopt de winkel namelijk ook los sanitair.

Kvik

Kvik is een keuken- en badkamerwinkel met Deense designs tegen betaalbare prijzen. Deze winkel heeft een uitgebreid assortiment aan kasten en badkamermeubels. U kunt een afspraak maken voor gratis advies over nieuwe badkamerproducten, maar ook in de showroom kunt u alle inspiratie opdoen voor uw nieuwe badkamer. Laat u verrassen en bekijk de mogelijkheden.

Badkamerwinkel

Sanidirect

Bij Sanidirect maakt het niet uit of u op zoek bent naar los sanitair, badkamertegels of een complete badkamer. Ook wanneer u nog niet goed weet welke stijl bij u past, is een bezoek aan Sanidirect aan te raden. In de showroom zijn namelijk allerlei opstellingen van badkamermeubels, spiegels, wastafels, douchecabines en kranen te vinden in verschillende stijlen. De adviseurs van de winkel staan klaar om u te helpen bij het samenstellen van uw nieuwe badkamer.

Sani-dump

Sani-Dump is dé winkel die u zou moeten bezoeken als u op zoek bent naar luxe sanitair tegen lage prijzen. In deze winkel vindt u alle bekende A-merken tegen betaalbare prijzen. Het is daarnaast ook nog mogelijk om een gratis 3D-tekening te laten maken van uw nieuwe badkamer. Breng eens een bezoek aan de showroom en stel uw ideale badkamer samen.

Weet u al welke van deze badkamerwinkels u wilt bezoeken? Het is natuurlijk fijn om winkels en prijzen met elkaar te vergelijken. Gelukkig zijn daarom alle bovenstaande badkamerwinkels op de woonboulevard Doemere te vinden. Breng dus gerust eens een bezoek aan een badkamerwinkel Almere, de winkels zijn 7 dagen per week geopend.